Spanyol Nagydíj

Max Verstappen néhány tizedmásdoperces lemaradásban volt a Ferrarihoz. Jól ismert helyszínen folytatódik a 2022-es Forma-1-es szezon.


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones

52 minutes agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő.

. 1 hour agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti. Formula1 -es versenyzőként először 1951-ben majd 1954-ben került rá sor a Circuit de Pedralbesen Barcelonában. Noha mindhárom szabadedzést Charles Leclerc vitte szorosnak ígérkezik az időmérő 1545.

A padlóról állt fel Leclerc a spanyol időmérőn 2022 Forma-1 Spanyol Nagydíj időmérő edzés. 1 day agoA Spanyol Nagydíj első szabadedzése élőben. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. Között rendeztek meg a spanyolországi Circuit de Catalunya. Versenyzők és csapatok helyezései.

4 hours agoSpanyol Nagydíj. A következő évtől azonban többé-kevésbé állandó helyszínt biztosított a Formula-1-es Spanyol Nagydíj számára a jaramai pálya. 4 hours agoKövesse velünk a Spanyol Nagydíj harmadik gyakorlását.

2022 R06 Spanyol Nagydíj - Barcelona 1. Az időmérő előtt már csak egy órája. 1968-tól 1975-ig Spanyolország nagydíját a Circuito Permanente del Jaramán Madridban és a.

71 rows A spanyol nagydíjat még a Grand Prix-versenyzés korszakában 1913-ban rendezték meg először Guadarrama környékén. Percről percre tudósításunk az eredménytáblázat alatt olvasható. A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a.

Ez az Spanyol Nagydíj 2021 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. 52 minutes agoKörös Hírcentrum. Az 1970-es egy tüzes balesetről is.

5 hours agoMindkét szabadedzés Charles Leclerc elsőségével ért véget a Spanyol Nagydíj pénteki napján. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj. Az első gyors körét ugyan elhibázta másodikra viszont nem hagyott esélyt ellenfeleinek Charles Leclerc volt a leggyorsabb a Spanyol Nagydíj időmérőjén.

A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 30 Celsius-fokos levegő- és 45 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1. 5 hours agoA Spanyol Nagydíj harmadik edzése élőben.

Rajtkocka lesz az övé a rajtnál. A silverstone-i gárda határozottan tagadja hogy illegális adatokhoz jutott hozzá a Red Bulltól és ezek alapján tudták megalkotni a Spanyol Nagydíjon bemutatott fejlesztéseiket. A szabadedzések összesített eredménye.

3 hours agoSpanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is. Gyors az Alfa Romeo és az. 37 minutes agoA német Mick Schumacher F1-es pályafutása során először került a legjobb tízbe a kvalifikáción s a 10.

2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben. 2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben. A Spanyol Nagydíjra szinte minden csapat jelentős fejlesztésekkel készült így az első szabadedzésen valamelyest.

A 66 körös Spanyol Nagydíj. Lewis Hamilton időmérő edzésen elért pole-pozíciójával a századik rajtelsőségét szerezte meg elsőként érve el ilyen eredményt a Formula1 történetében. Között rendeztek meg a spanyolországi Circuit de Catalunya versenypályán Barcelonában.

Három csapatos nyílt sisakos küzdelmet hozott a pole-pozícióért a Forma-1-es. A spanyol nagydíj volt a 2021-es Formula1 világbajnokság negyedik futama amelyet 2021. Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki.

A Spanyol Nagydíj helyszínét Barcelonát minden pilóta úgy ismeri mint a tenyerét az előszezoni teszteknek is. A spanyol nagydíj volt a 2020-as Formula1 világbajnokság hatodik futama amelyet 2020.


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin Su Forma 1 2016


Pin Auf Rennsport


Top Ten Pictures From The 2015 Monaco Grand Prix F1 Fanatic Monaco Grand Prix Grand Prix Mario Andretti


Monacoi Nagydij Vasarnap F1vilag Hu Romain Grosjean Ferrari Williams F1


Stoffel Vandoorne Mclaren Mcl32 Hits The Wall Mclaren Motorsport Hit


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Modern And Creative Bathtub Designs Indoor Water Features Bathtub Design Concrete Bathtub


Orult Brit Nagydij Papirforma Eredmeny


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Austria Austrian Ausztria Osztrak 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Formula 1 Toy Car Racing


Pin En Forma 1


Versappen Nagyon Kiakadt A Red Bullra De Nem Kiveteleztek Ricciardoval Red Bull Racing Seizoenen


Monacoi Nagydij Vasarnap F1vilag Hu Romain Grosjean Ferrari Williams F1


Palik Kimi Raikkonen Elkepeszto Kore F1 Brit Nagydij Silverstone 2003 Youtube Trulli F1 Motor Silverstone


Mclaren 960 639 Mclaren Racing Open Wheel Racing


Pin On Forma 1 2016


Pin Su Sebastian Vettel

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel